Data & Telecom


Data & Telecom

Telecommunicatie is niet meer weg te denken binnen het bedrijfsleven, maar ook voor particulieren liggen er vele mogelijkheden. Al het dataverkeer valt onder de infrastructuur binnen de communicatieketen. Wij zijn specialist in het aanleggen van al het dataverkeer om zo te komen tot een degelijk datanetwerk bij u op kantoor of in huis. Hierbij kunt u denken aan:


- Aanleg van het gehele netwerk (data bekabelingen)- Centrale Antenne Installaties (CAI-installaties)- Video en intercom installaties- Telefoonnetwerk (intern en extern)


Diensten

Heeft u vragen over een dienst of een CV ketel? Neem dan contact met ons op met het contactformulier of bel ons via 0345 - 581 825

Duurzaamheid

De toenemende energieprijzen en de onzekerheid over de aanwending van de traditionele energiebronnen laten ons inzien dat wij met zijn allen stil moeten staan bij het opwekken van deze energie.

Verwarming

Door de huidige ontwikkelingen is het op verschillende manieren mogelijk om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Het is al lang niet meer zo dat enkel de CV installatie met de bijbehorende radiator voor de warmte in de vertrekken zorgt.

Sanitair

Als erkende installateur zijn wij specialist in de uitvoer van werkzaamheden gericht op de vervanging en plaatsing van uw sanitair. Hierbij kunt u denken aan het renoveren van uw badkamer of het plaatsen van een nieuwe toilet.

Vacature

Kom bij ons werken als je van spanning houdt

Elektromonteur Laadpalen


Hj Installatietechniek is opzoek naar een gedreven elektromonteur voor laadpalen. Past deze functie bij jou? Solliciteer dan nu!