Over ons


Over HJ-Installatietechniek

HJ-Intallatietechniek voor al uw elektra en loodgieterswerk en installatiewerk! Wij zijn al jaren officieel Nefit dealer en hebben veel onderdelen op voorraad zodat we u snel kunnen helpen als dat nodig is.


Of het nu gaat om een totale elektrotechnische installatie, verlichting of een enkele wandcontactdoos. HJ-Installatietechniek biedt de juiste oplossing op elk elektricienvraagstuk.


Naast elektra kunt u ons ook benaderen voor loodgieterswerk. HJ-Installatietechniek staat klaar voor zowel particulieren als bedrijven.

Meer weten over ons? Neem contact met ons op. Offerte aanvragen? Vul geheel vrijblijvend het offerteformulier in.

Diensten

Heeft u vragen over een dienst of een CV ketel? Neem dan contact met ons op met het contactformulier of bel ons via 0345 - 581 825

Duurzaamheid

De toenemende energieprijzen en de onzekerheid over de aanwending van de traditionele energiebronnen laten ons inzien dat wij met zijn allen stil moeten staan bij het opwekken van deze energie.

Verwarming

Door de huidige ontwikkelingen is het op verschillende manieren mogelijk om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Het is al lang niet meer zo dat enkel de CV installatie met de bijbehorende radiator voor de warmte in de vertrekken zorgt.

Sanitair

Als erkende installateur zijn wij specialist in de uitvoer van werkzaamheden gericht op de vervanging en plaatsing van uw sanitair. Hierbij kunt u denken aan het renoveren van uw badkamer of het plaatsen van een nieuwe toilet.

Vacature

Kom bij ons werken als je van spanning houdt

Elektromonteur Laadpalen


Hj Installatietechniek is opzoek naar een gedreven elektromonteur voor laadpalen. Past deze functie bij jou? Solliciteer dan nu!