Waterontharders


Waterontharders

Kalkvrij en zacht water door gebruik waterontharder

Door het gebruik van waterontharders om uw leidingwater te ontharden bent u zeker van kalkvrij en zacht water. De kwaliteit en hardheid van het Nederlandse leidingwater kan verschillen per plaats. Deze hardheid wordt uitgedrukt in dH, dit staat voor Duitse graden. In Nederland verschilt de hardheid van het drinkwater tussen de 6 en 16 dH. Er kan pas gesproken worden over zacht water wanneer deze waarde tussen de 3 en 4 dH ligt. In Nederland heeft ieder huishuiden of bedrijf te maken met hard water. Benieuwd naar de problemen van hard water? Bekijk eens de bodem van de waterkoker, de douchekop of bevinden er zich strepen op het glaswerk? Dit zijn enkele zichtbare gevolgen van kalkaanslag.Verhoog het comfort door gebruik waterontharder

Apparaten die in aanraking komen met hard heet water laten snel kalkaanslag zien, dit moet een bekend verschijnsel zijn binnen het huishuiden of de bedrijfsvoering. Het gevolg hiervan is dat deze apparaten vaker schoongemaakt moeten worden dan wanneer het water zachter is. Wanneer u een waterontharder gebruikt dan verhoogt u het gebruikscomfort van de apparaten. De ontharder zorgt er namelijk voor dat de kalkaanslag verdwijnt, dit verlengd de levensduur van het apparaat aanzienlijk. Andere voordelen van zacht water zijn: Reductie op gebruik wasmiddel en milieuvriendelijker.


De voordelen op een rij

- Schonere was, hoe zachter het water hoe schoner de was.- Levensduur textiel aanzienlijk langer door zacht water.- Reductie gebruik wasmiddel (gebruikshoeveelheid op verpakking wasmiddel).- Niet langer anti kalk middelen nodig.- Het sanitair gaat weer stralen.- Stralende vaat.- Geen kalkaanslag op apparaten, glaswerk en verwarmingselementen.- Besparing op boodschappen.- De smaak van producten waarin water verwerkt beter is door kalkvrij water.

Diensten

Heeft u vragen over een dienst of een CV ketel? Neem dan contact met ons op met het contactformulier of bel ons via 0345 - 581 825

Duurzaamheid

De toenemende energieprijzen en de onzekerheid over de aanwending van de traditionele energiebronnen laten ons inzien dat wij met zijn allen stil moeten staan bij het opwekken van deze energie.

Verwarming

Door de huidige ontwikkelingen is het op verschillende manieren mogelijk om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Het is al lang niet meer zo dat enkel de CV installatie met de bijbehorende radiator voor de warmte in de vertrekken zorgt.

Sanitair

Als erkende installateur zijn wij specialist in de uitvoer van werkzaamheden gericht op de vervanging en plaatsing van uw sanitair. Hierbij kunt u denken aan het renoveren van uw badkamer of het plaatsen van een nieuwe toilet.

Vacature

Kom bij ons werken als je van spanning houdt

Elektromonteur Laadpalen


Hj Installatietechniek is opzoek naar een gedreven elektromonteur voor laadpalen. Past deze functie bij jou? Solliciteer dan nu!