Zakelijke zonnepanelen


Zakelijke zonnepanelen

Bent u een Nederlandse ondernemer en profiteert u graag van een fiscaal voordeel door te investeren in milieuvriendelijke producten? Het Ministerie van Financiƫn, Infrastructuur en Milieu heeft hiervoor twee regelingen in het leven geroepen. Dit zijn de Milieu Investeringsaftrek (MIA) en de Vamil (willekeurige afschrijving milieu-investeringen).


De MIA maakt het mogelijk om tot maximaal 36% van de totale investeringskosten op bijvoorbeeld zonnepanelen in aftrek te brengen op de fiscale winst van de onderneming. De Vamil maakt het mogelijk om zelf te bepalen wanneer deze investeringskosten worden afgeschreven, u kunt zo een aantrekkelijk rente voordeel behalen maar ook een liquiditeitsvoordeel. De regelingen zijn erg aantrekkelijk wanneer u ondernemer bent in de industrie scheepvaart of agrarische sector. Ook voor ondernemers die willen investeren in duurzame bedrijfshuisvesting, recreatie of mobiliteit kunnen een beroep doen op deze regelingen. U kunt uw kantoor van zonnepanelen voorzien en hier een win-win situatie behalen, fiscaal aantrekkelijk en goed voor het milieu.


Naast het fiscale voordeel dat u kunt behalen heeft u natuurlijk ook direct voordeel van het gebruik van zonnepanelen, lees de voordelen op (Zonnepanelen Particulier). Voor het jaar 2013 is hier een budget beschikbaar gesteld. Voor de MIA is een budget van 101 miljoen euro beschikbaar en voor de Vamil is dit budget 24 miljoen euro.


Nadere omschrijving opdrachtgever:


MIA en Vamil zijn regelingen van de Ministeries van Financiƫn en Infrastructuur en Milieu. Agentschap NL en de Belastingdienst voeren de MIA en Vamil uit. Agentschap NL ondersteunt bij de samenstelling van de Milieulijst en verricht de technische controle van de aanvragen. De Belastingdienst controleert de belastingaangifte en bepaalt dan of MIAVamil mag worden toegepast. (Agentschap NL, februari 2013)

Zonnepanelen Particulier

Wij als vooruitstrevend installatiebedrijf willen een duurzamer milieu. Hier helpen wij dan ook graag aan mee door zonnepanelen te plaatsen.

Zonnepanelen Zakelijk

Bent u een Nederlandse ondernemer en profiteert u graag van een fiscaal voordeel door te investeren in milieuvriendelijke producten? 

Zonneboiler

Gaat u graag slim om met de energie die aanwezig is in ons land?


Warmtepompen

Slim omgaan met warme lucht, bodem en grondwater dat is wat een warmtepomp doet. 


C.V. optimalisatie

Bent u nieuwsgierig naar welke de besparingen u kunt realiseren door de optimalisatie van uw CV ketel?

Diensten

Heeft u vragen over een dienst of een CV ketel? Neem dan contact met ons op met het contactformulier of bel ons via 0345 - 581 825

Duurzaamheid

De toenemende energieprijzen en de onzekerheid over de aanwending van de traditionele energiebronnen laten ons inzien dat wij met zijn allen stil moeten staan bij het opwekken van deze energie.

Verwarming

Door de huidige ontwikkelingen is het op verschillende manieren mogelijk om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Het is al lang niet meer zo dat enkel de CV installatie met de bijbehorende radiator voor de warmte in de vertrekken zorgt.

Sanitair

Als erkende installateur zijn wij specialist in de uitvoer van werkzaamheden gericht op de vervanging en plaatsing van uw sanitair. Hierbij kunt u denken aan het renoveren van uw badkamer of het plaatsen van een nieuwe toilet.

Vacature

Kom bij ons werken als je van spanning houdt

Elektromonteur Laadpalen


Hj Installatietechniek is opzoek naar een gedreven elektromonteur voor laadpalen. Past deze functie bij jou? Solliciteer dan nu!